My network

Job

company
fr  

Siemens

Description de la société

Siemens werd meer dan 150 jaar geleden in Duitsland opgericht. Het bedrijf genereert vandaag een jaaromzet van bijna € 77 miljard en heeft wereldwijd zo’n 405.000 mensen in dienst. In België stelt Siemens meer dan 2.530 medewerkers tewerk en genereert het bedrijf een omzet van bijna € 1,2 miljard. Siemens België NV is een dochteronderneming die voor 100 % in handen is van Siemens AG en legt zich toe op drie hoofddomeinen: Industry, Energy en Healthcare.

Siemens Drives Technologies is in België uitgesproken marktleider op het vlak van industriële aandrijftechniek. Een positie die we uitgebouwd hebben dank zij ons optimaal uitgebouwd pallet van kwalitatief hoogstaande producten en diensten maar niet in het minst door de enthousiaste gedrevenheid van ons aandrijfteam. Ons gamma motoren, reductoren en snelheidsregelaars strekt zich uit van eenvoudig tot hyper geavanceerd en van kleine vermogens tot diep in het Megawatt bereik.
Nieuwe ontwikkelingen binnen het gamma mechanical en electrical drives voorspellen een mooie toekomst. Een toekomst die u mee kan helpen bepalen.

Information de contact

http://www.siemens.be/drives
Boostez votre carrière avec Jobboz!